VEEL­GESTELDE VRAGEN

GOED OM TE WETEN

Contactformulier

Je vragen beantwoordt.

Een woning kopen is best een groot ding. En dat begrijpen wij. Daarom proberen wij op deze website al wat mogelijke vragen voor jou te beantwoorden. Ongetwijfeld heb je er nog meer. Schroom dan niet om ons een mail te sturen.

FAQ

Kan ik een hypotheek afsluiten voor een LITTLE House?

Dit is afhankelijk van de vergunning die je aanvraagt voor een LITTLE House. Wanneer je een vergunning aanvraagt voor een permanente woning, dan kun je inderdaad een hypotheek aanvragen.

Wil je na enkele jaren een LITTLE House verplaatsen, dan is dat technisch mogelijk. Je kunt dan echter geen permanente vergunning krijgen voor je woning waardoor het lastiger wordt een hypotheek af te sluiten. Omdat miniwoningen meer en meer upcomming zijn, zit het er wel aan te komen.

Hoe zit het met garantie?

Dit is afhankelijk van hoe jij jouw LITTLE House samenstelt. Ofwel, wat jouw wensen zijn. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende soorten hout, die verschillende garantieperiodes kennen. Daarnaast hebben de onderdelen in het huisje zelf verschillende garantieperioden. Nadat we met jouw in gesprek zijn gegaan, kunnen we hierover concreet worden.

Bij oplevering worden alle technische informatie, gebruiksaanwijzingen en garantiebewijzen overgedragen aan de koper.

Van welke materialen wordt een LITTLE House gebouwd?

In de basis worden de huizen van hout gemaakt. Voor de afwerking en aankleding gebruiken we ook andere materialen.

Bouwen jullie de woningen zelf?

Wij hebben een samenwerking met een gerenommeerde timmerfabriek, gespecialiseerd in de bouw van kleine woningen. Zij fabriceren de huizen, wij begeleiden het proces en zijn de schakel tussen jou en degene die bouwen.